Wat zou jij doen als verder kunt leven in een nieuw lichaam? Self/Less trailer

Wat zou jij doen als verder kunt leven in een nieuw lichaam? Self/Less trailer
selfless-movie

Stel je voor dat je een rijke oudere man bent en er wordt je een manier aangeboden dat je met al je rijkdommen kunt blijven leven zo lang je wilt. Die kans zou je pakken toch? Ook als je weet dat je het in een nieuw lichaam moet doen? En wat als je er achter komt dat het lichaam van iemand anders is geweest?

In Self/Less speelt Ben Kingsley de rol van die oudere man. De kanker in zijn lichaam krijgt de overhand en dus is het einde nabij voor hem. Maar hij krijgt de kans om verder te gaan in het lichaam van een gezonde jonge man (Ryan Reynolds). Wanneer hij die kans grijpt komt hij erachter waar het lichaam eigenlijk vandaan komt. Wanneer hij dit geheim naar buiten wilt brengen, leert hij op de pijnlijke manier dat het bedrijf achter het initiatief niet moeilijk doet over een lijk meer of minder om hun geheim niet naar buiten te laten komen.