Deze Hulk Buster collectible figure is zo insane dat er een Iron Man figure in zit

Deze Hulk Buster collectible figure is zo insane dat er een Iron Man figure in zit
Hulk-Buster-Collectible-Figure

Nee, de afbeelding hierboven komt niet uit de Avengers: Age of Ultron film, dit is een foto van de collectible figure van de Hulk Buster. Het 55 centimeter grote ding is op een schaal van 1:6 nagemaakt en heeft een Iron Man Mark XLIII figuur van dezelfde schaal aan de binnenkant. En dat is nog niet alles.

Zo heeft dit apparaat meer dan 16 met LED verlichtte onderdelen zoals de Arc-reactor aan de voorkant, de ogen, de repulsors, maar ook is het gedeelte van het figuur van Iron Man in past ook volledig met witte LED's verlicht. Ook kun je 30 onderdelen op de Hulk Buster bewegen en zijn onderarmen verwisselen voor andere. Zelfs op het schilderwerk is te zien dat de Hulk Buster al flink wat strijd heeft gezien.

Check hieronder nog veel meer afbeeldingen van de indrukwekkende Hulk Buster. En mocht je hem willen bestellen, dan moet je even contact opnemen met Hot Toys.