StuffDennis Wilman

Deze stijlvolle fiets past in je rugzak

StuffDennis Wilman
Deze stijlvolle fiets past in je rugzak
Backpack-bike

Weg met dat lelijke kleine vouwfietsje en weg met die opoefiets die in de weg staat in de gang. Hallo Backpack Bike. Deze stijlvolle witte fiets ziet er niet alleen geweldig uit, hij past ook in een mooie ronde tas. Die kan je vervolgens makkelijk meenemen of ergens in een kast gooien. Een volwaardige fiets die niet de volwaardige ruimte inneemt. 

Design bureau Lucid uit India kwam met deze fiets aanzetten als vervanger voor alle lelijke opvouwbare fietsen. En omdat het een design bureau is, is de fiets natuurlijk erg mooi afgewerkt. Het hele frame is van geborsteld aluminium. het zadel van leer en de handvatten van kurk. Volgens Lucid is het 21-delige pakket ook binnen enkele minuten in elkaar te zetten. Het enige is dat ze nu de fiets nog moeten gaan produceren. Dit is helaas alleen nog een studiemodel...