Axe Cop vecht met haaien, tijgers en demonen in deze compleet over the top trailer

Axe Cop vecht met haaien, tijgers en demonen in deze compleet over the top trailer

De droogte slaat ook toe in de wereld waar Axe Cop in leeft. En zonder water is er niemand die een oorlog tussen de tijgers en de haaien kan stoppen. Wanneer de twee soorten elkaar te lijf gaan en wij mensen daartussen belanden, hebben we gelukkig is Axe Cop om op terug te vallen. Hij is een product van de zieke geest van een vijf jarig jochie en kan hij de wereld redden met zijn bijl. Toch?

Voor degene die Axe Cop nog niet kennen. Hij is ooit verzonnen door de toen vijf jarige Malachai Nicolle. Zijn toen 29 jarige broer Ethan vond de verhalen van zijn broertje zo geweldig dat hij besloot er een comic van te maken. Dat werd zo goed opgepakt dat er nu dus een animatieserie op de Amerikaanse zender FXX is gekomen. En die serie bevalt blijkbaar prima want het tweede seizoen staat op het punt te beginnen.