Deze video brengt het hele LEGO stop-motion genre naar een nieuw niveau

Deze video brengt het hele LEGO stop-motion genre naar een nieuw niveau
LEGO_ADVENTURE-IN-THE-CITY

Je kent ze wel, van die gare houtje touwtje stop motion video's met daarin wat LEGO mannetjes die amper geanimeerd door het beeld rennen. Troep is dat. Deze video is dat niet. Deze video laat zien dat er zoveel meer mogelijk is met LEGO en met stop-motion video's. Dus in dit geval is zeker everything awesome!

De video is gemaakt door Rogier Wieland in opdracht van LEGO China en laat zien hoe een mooi en gezellig dorpje aangevallen wordt door een saaie grijze massa die alles in zijn pad bevriest. Maar gelukkig is er een slang die terug vecht en de hulptroepen inschakelt. Nee, met LEGO kent creativiteit duidelijk geen grenzen...