Geen futuristisch militair geweld in de nieuwe Ghost Recon Wildlands

Geen futuristisch militair geweld in de nieuwe Ghost Recon Wildlands
ghost-recon-wildlands

De vorige delen van Ghost Recon stonden duidelijk in het teken van futuristische technologieën waarmee de soldaat van de toekomst uitgerust zou gaan worden. Deze keer is daar niets van terug te zien. De Ghosts trekken dit keer een grote open wereld in en gaan daar met hedendaagse tactieken en wapens een heel drugscartel uitschakelen. Een ding is zeker: het ziet er heel vet uit.

Uit de trailer blijkt dat je voor elke missie drie verschillende manieren hebt om hem tot een goed einde te brengen. Je kunt het vanaf een grote afstand aanpakken met je sniper rifle, je kunt wachten tot het nacht is en iedereen stilletjes vermoorden of je kunt ze guns blazing aanpakken in de ambush optie. Dit alles kan helemaal alleen met drie computer bestuurde teamgenoten of met maximaal drie vrienden in vier speler co-op. Oh, en het speelt zich af in een hele grote open wereld waarin je blijkbaar de vrijheid krijgt om te bepalen wie je wanneer afmaakt. Bekijk de trailer voor iets meer informatie.