Verander je Range Rover in een op afstand bestuurbare wagen met een iPhone app

Verander je Range Rover in een op afstand bestuurbare wagen met een iPhone app

Lastig terrein waar je overheen moet met je Range Rover, of een aso die zijn auto zicht dicht op de jouwe heeft geparkeerd waardoor je door de achterbak moet instappen? Dankzij een nieuwe iPhone app zijn dit problemen van het verleden voor Range Rover rijders. Met de app bestuur je de auto namelijk op afstand zonder dat er iemand achter het stuur zit. Extreem handig!

Niet gelijk denken dat je er een awesome partijtje mee kunt racen want ten eerste gaat het om een prototype app en kan jij hem dus nog niet downloaden, ten tweede is de snelheid van Range Rover bij gebruik gelimiteerd tot 6 km/u. Niet echt snel, maar wel veilig. De besturing stopt wanneer de wagen zich verder dan 10 meter van de gebruiker bevindt of wanneer je niet staat op te letten en je de 4x4 ergens tegen aan probeert te parkeren. Daarnaast gebruikt de auto dezelfde instrumenten die de Range Rover gebruikt wanneer hij zichzelf aan het inparkeren is. Alleen geeft het nu jou de controle daarover. Het lijkt geweldig te werken en mits er genoeg beveiliging in verwerkt zit, gaat dit ook zeker ooit een keer op de markt komen.