Het klinkt lame, maar dat is het niet: de nieuwe trailer van Macbeth

Het klinkt lame, maar dat is het niet: de nieuwe trailer van Macbeth
macbeth-2015

Oude verhalen klinken al snel saai en stoffig. Macbeth heeft daar ook last van. Gelukkig dat regisseur Justin Kurzel het kortste en meest bloederige verhaal van Shakespeare de "Game of Thrones" make-over heeft gegeven. Daardoor lijkt het nu dat het een episch verhaal vol bloedvergieten, sex en verraad lijkt te worden. Geloof je het niet? Bekijk de trailer maar.

De hoofdrollen zijn deze keer voor  Michael Fassbender en Marion Cotillard die Macbeth en Lady Macbeth spelen. Wanneer de film in de Nederlandse bioscopen zal draaien is nog niet bekend. Hij heeft zijn première inmiddels al beleeft op het Cannes Film Festival van vorige maand. Daar werd de film goed ontvangen.