Met de Broforce Freedom Update kun je de darmen uit iemand hakken

Met de Broforce Freedom Update kun je de darmen uit iemand hakken
Broforce-tactical-freedom-update

De 4th of july zit er weer aan te komen en dus is het hoog tijd voor een shotje testosteron voor Broforce, de meest mannelijke en Amerikaanse game die je ooit gezien hebt. Wat bevat de update? Nou, bijvoorbeeld nieuwe character Braveheart, of beter gezegd, Broheart. Maar er is meer.

Zo hebben de makers nieuwe close combat weapons in de game gepropt  zoals de alom bekende kettingzaag en darm uit hakkende messen. Daarnaast kun je nu ook even pauzeren je mannelijke spierbundels laten zien door te Flexen.  

Broforce is nog steeds in ontwikkeling, maar is al te spelen terwijl het spel zich ontwikkeld. Je kunt de game nu aanschaffen op Steam. En tot en met maandag is hij 33% goedkoper te krijgen.