De trailer van Bartkira, een mashup van Akira en The Simpsons, is awesome

De trailer van Bartkira, een mashup van Akira en The Simpsons, is awesome
bartkira

Meer dan 50 artiesten hebben meegewerkt aan dit meesterwerk: de originele Akira trailer van VHS kwaliteit, maar dan vol met characters uit de Simpsons. De trailer is ontstaan uit het lang lopende Bartkira project waarbij de hele Akira comic wordt nagetekend maar dan met, jup, you guessed it: Simpsons figuren.

Bartkira is an animated parody mash-up of The Simpsons and Akira. Based on an idea by Ryan Humphrey articulated through comics, the concept was expanded with the Bartkira project, a comic collaboration of Simpsons fans, curated by James Harvey. In association with the comic, Moon Animate Make-Up producer Kaitlin Sullivan pitched the idea of an animated trailer to match and with the work of over fifty artists, produced the Bartkira animated trailer.