StuffDennis Wilman

Deze moustache wax zorgt ervoor dat jouw whisky beter gaat smaken

StuffDennis Wilman
Deze moustache wax zorgt ervoor dat jouw whisky beter gaat smaken
the-boldest-wax

Nee, nee, geen grap. de Boldest Wax bevat speciaal uitgezochte aroma's die ervoor moeten zorgen dat jouw drankje een stuk lekkerder gaat smaken. En sinds je de wax op dat harige ding onder je neus moet smeren en je die lucht dus constant inademt (ook tijdens het drinken), kan het nog best eens werken ook. 

In samenwerking met Johnnie Walker zijn er drie variaties van The Boldest Wax gemaakt. Namelijk: Piperine Pepper, Citrus Essence en Ginger Root. De eerste moet ervoor zorgen dat de fruitige en caramel tonen van de whisky beter naar boven komen. De tweede moet je drankje een energiekere ervaring maken en de laatste die je drankje een harde kick moet geven waardoor je een nog heftigere smaaksensatie moet krijgen. Overigens zijn al de waxen met de hand gemixt en gemaakt van 100% natuurlijk bijenwas.

Nu wil je die wax natuurlijk gelijk halen, maar dat is een probleem. Je kunt het alleen bij Huckle The Barber in oost Londen, of online kopen. Maar bij een online bestelling verstuurt men je pakketje mooi niet naar Nederland. Dat moet die Engelse vriend dus maar voor je doorsturen.

Niet geheel toevallig was John Walker zelf ook een trotse snorremans.