Met een helikopter een driftende auto achterna zitten is iets te awesome

Met een helikopter een driftende auto achterna zitten is iets te awesome
helicopter-drift

Ken je die dude nog die uit de ruimte naar de aarde sprong met een parachute op zijn rug? Ja, die gast (Felix Baumgartner) heeft dus ook idioot goede controle over een helikopter. Dit laat hij zien door constant veel te dicht op een driftende racewagen te zitten zonder te crashen. Je bent een waaghals of je bent het niet.

Men noemt het gebeuren in deze video Heli Drifting en meneer Baumgartner is er wonderbaarlijk goed in. Zeker gezien hij deze 'sport' pas heeft opgepakt nadat hij uit de ruimte is gevallen. Overigens is de man achter het stuur van de auto ook geen rookie. Het is de poolse pro-drifter Jakub Przygonski. 

Chasing a drift car with a helicopter is like juggling five razor blades while standing on a slack line
— Felix Baumgartner