De eerste beelden van first person film Hardcore zijn hard en awesome

De eerste beelden van first person film Hardcore zijn hard en awesome
hardcore

Een hele film geschoten vanuit het oogpunt van de hoofdpersoon met extreem, maar dan ook echt extreem veel harde actie. Dat is wat de film Hardcore belooft te zijn. En als je de trailer gezien hebt, dan lijkt het ook precies dat te gaan worden. 

In de film ben je eigenlijk Henry, een net gebouwde android die het opneemt tegen bad guy met psychische krachten HAKAN. Samen met Jimmy (Sharlto Coply) moet Henry de dag overleven. En gezien de hele film zich gedurende één dag in Moskou afspeelt, is dat al een opgave zonder dat iedereen op je schiet en je uit helikopters valt.

Wanneer en of de film in de Nederlandse bioscopen zal gaan draaien is nog niet duidelijk.