Hotel Artemis weet werkelijk geen moment te boeien

Hotel Artemis weet werkelijk geen moment te boeien

Een hotel waar de misdadigers van deze wereld hun onderkomen kunnen zoeken wanneer zij opgelapt moeten worden of gewoon even buiten beeld kunnen blijven wanneer de verkeerde mensen naar je op zoek zijn. Het doet denken aan de Hotels zoals we die zien in John Wick maar helaas, helaas de film komt geen moment in de buurt van deze hedendaagse klassiekers. Sterker nog, de film weet geen moment te boeien.

Jodie Foster runt het hotel en zonder make up is duidelijk te zien dat Foster een dagje ouder is geworden. Niets mis mee, geeft haar en haar personage karakter. Het hotel waarin zij werkt staat in Los Angeles dat verkeert in een soort purge waarin rellen en dood en verderf non stop elkaar opvolgen.