Met deze zwarte kubus bestuur je je hele huis

exc-557ad817e4b002c66e9c7038

Scroll this

Een simpele zwarte kubus om je huis mee te besturen. Volgens de Duitsers van The Family of the Arts moet het binnen niet al te lange tijd prima te doen zijn. De simpel genaamde “Cube” kun je dan op elk oppervlak neerleggen om de apparaten in de buurt mee te besturen. 

Dus als je hem naast een lamp legt, dan kun je die ermee aan of uitzetten of zelfs de dimmer besturen. Het werkt allemaal heel simpel met maar drie manieren van input. De eerste natuurlijk de aanraking. Om hem aan te zetten geef je een tikje op de bovenkant. De icoontjes zullen oplichten en dan kom je gelijk aan bij de tweede input: het kantelen. Dit doe je om naar je gewenste functie te gaan zoals licht of temperatuur. Vervolgens kun je de kubus links of rechtsom draaien om het licht aan of uit te zetten of de kamertemperatuur te verhogen of te verlagen. Nu is het een draadloos ding dat natuurlijk niet het eeuwige leven heeft en daarom kun je hem opladen in een soort stopcontact in de muur. Erin schuiven en klaar is kees.

De cubus maakt interactie met anders hele saaie objecten een stuk leuker, maar er zit ook een minpunt aan het ding. Hoewel hij natuurlijk alleen dingen bestuurd waar hij bij in de buurt licht, blijft het dat hij maar maximaal zes functies aan kan. Meer zijdes heeft hij niet. Een ander puntje is dat de makers Cube nog niet op de markt krijgen. Ze zijn al wel in gesprek met twee grote producenten. Of je het ooit in het echt gaat zien is dus nog niet zeker.

Tags: / Category: Stuff

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *