Volg de Ghosts tijdens hun nachtelijke stealth missie in deze Ghost Recon Wildlands gameplay demo

exc-57f291d9b3db2ba6334d2beb

Scroll this

Tijdens de E3 van dit jaar werden we getrakteerd op de nodige beelden van Ghost Recon Wildlands. Hierin zagen we een missie waarin nul tactiek en heel veel vuurkracht gebruikt werd. Niet de gameplay die bij Ghost Recon past. Deze nieuwe demo laat daarentegen zien hoe het wel moet.

Het gaat hierbij om hetzelfde level als die op de E3 getoond werd, alleen kiezen de spelers nu voor een sneaky nachtelijke aanval. Wat gelijk opvalt is dat het lijkt alsof de game alvast wat grafische updates heeft gekregen. Enkele maanden terug zag het geheel er nog om te janken uit, en hoewel ze er nu nog niet helemaal zijn, oogt het al stukken beter. Wat wel goed verborgen is gebleven gedurende de hele demo is de AI. De tegenstanders lijken niets te merken van neergeschoten collega’s en dat kan natuurlijk prima, maar ook zien we niet hoe een vijand echt reageert of op onderzoek uitgaat als er wel iets fout gaat. Daarvoor is deze video te netjes gestript en te netjes gemonteerd. 

Maar al met al ben ik erg blij om te zien dat het toch weer de goede kant op gaat met Ghost Recon Wildlands. De ontwikkelaar heeft nog bijna een half jaar om alles op te poetsen en aan te scherpen, dus er is nog een hoop ruimte om verbeteringen door te voeren. Het wachten op deze game duurt nog tot maart volgend jaar, Mits Ubi hem niet uitstelt…

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *