Dit is ’s werelds slechtste Instagram account ooit

exc-571decf41d07c0badf1d7ed8

Scroll this

Maak kennis met Rúnar Jónsson, een visser uit IJsland. Hij vindt geweldig om foto’s te nemen in de prachtige natuur van het land. Deze plaatst hij vol trots op het slechste Instagram account ooit.

Rúnar heeft het probleem dat hij in IJsland woont. Nu zou je denken dat dit juist een zegen is met al die geweldige landschappen, maar als je je bedenkt dat het in de winter erg lang donker is, dan wordt het al wat logischer dat de beste man moeite heeft met de fotografie. Een goede foto maken in het donker is voor de beste fotograaf namelijk zelfs een uitdaging. Het is dan ook niet gek dat Jónsson’s Instagram vol staat met zwarte, wazige vlekken waarop je niet kunt zien wat er gebeurt. Gelukkig heeft hij daar dan weer wel een innovatieve oplossing voor gevonden: hij tikt bij elke Instagram een verhaaltje. Zo weten zijn volgers toch nog wat er op de foto afspeelde.

Maar vanaf nu moet het goed gaan komen met de foto’s van Jónsson. Het einde van de video bevat namelijk een verrassing voor de beste man. Ik ga zijn account in ieder geval volgen.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *