Je ouders om geld vragen? Krijg hulp van de speechschrijver van Martin Luther King

exc-574c7bb9746fb940f115557f

Scroll this

Om geld vragen bij je ouders is nooit makkelijk, laat staan als het om een fiks bedrag gaat omdat je een huis wilt kopen. Op dat soort momenten is het goed om beslagen ten ijs te komen. Je maakt zo simpelweg meer kans om de duiten binnen te harken. Gelukkig sta je er niet alleen voor want je kunt nu de hulp inschakelen van ’s werelds beste speechschrijver.

Je wilt graag een huis kopen, maar je komt er net pas achter dat je daarvoor een redelijk bedrag aan eigen geld mee moet nemen. De €10.000 of €20.000 die je nodig hebt, heb je natuurlijk niet per ongeluk ergens in een oude sok onder je matras laten slingeren, maar gelukkig hebben je ouders wel zoveel geld. De vraag is alleen hoe je dit bij ze los peutert. Ze hebben hard gewerkt voor die munten en die staan ze niet zomaar aan hun favoriete kind af. Om je kansen te vergroten kun je een goede speech inzetten. Één van het kaliber “I have a dream” van Dr Martin Luther King.

Het is duidelijk dat je zo’n geweldige speech niet alleen kunt schrijven. Maar wist je dat Martin Luther King de zijne ook niet alleen schreef. Hij deed dat met hulp van Clarence B. Jones. Een van ’s werelds beste speechschrijvers. En Clarence staat jou graag bij om jouw ouders zover te krijgen dat jij je droomhuis kunt kopen. Hoe? Simpel, door de beste speech van je leven voor je te schrijven. Het enige dat jij hoeft te doen is naar de pagina van de SpeechService te gaan en de rest wijst zichzelf. 

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *