King Kong, Justice League, LEGO Batman en nog meer. Een verzameling trailers van de SDCC

exc-5795d66f8419c25e8f0aa78b

Scroll this

De afgelopen paar dagen ging het helemaal los in de film- en seriewereld. Er zijn zoveel trailers en van de meest awesome nieuwe films verschenen dat je er wellicht een paar gemist hebt. Daarom hebben we de belangrijkste trailers voor je verzameld.

Wonder Woman

Na de Batman v. Superman film van Zach Snyder was het natuurlijk logisch dat er een eigen film voor Wonder Woman in zat. En deze trailer ziet er zeker goed uit, al deed het mij een beetje denken aan een vrouwelijke versie van Marvel’s Captain America…

Justice League

Deze heren en dame werden al een beetje voorgesteld in Batman v Superman. In die film werd het er een beetje bij gedaan om redenen die niemand weet of begrijpt. Deze trailer stelt de helden binnen drie minuten beter voor. Alleen die Aquaman… Het is een man die met vissen praat…

The LEGO Batman Movie

Aaahhh, hoe schattig is Robin in deze film dan? De humor van de vorige LEGO film, de epischheid van de vorige LEGO film, maar dan alleen met meer Batman. Dit gaat awesome worden, dat is nu al zeker.

Kong: Skull Island

Een cast waar je u tegen zegt (Brie Larson, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, en John Goodman) geweldige special effects en een verhaal dat iedereen ondertussen kan dromen. Het is het recept waarmee King Kong volgend jaar weer zijn opwachting zal gaan maken. De trailer ziet er zo vet uit, dat ik er nu al zin in heb. Ik kijk hem ook gewoon nog een keertje.

Doctor Strange

DC toonde deze keer spierballen met de films die ze binnenkort uit zullen brengen, en Marvel liet al zien dat ze zo’n een machtige samenwerking hebben met Netflix dat je bijna zou vergeten dat de film Doctor Strange er ook nog aan zit te komen. Benedict Cumbersnatch speelt de ietwat vervelende tovenaar en deze trailer moet jouw twijfels over de film wegnemen. Lukt dat?

King Arthur: Legend of the Sword

Wanneer de woorden “From director Guy Ritchie” voorbij komen en het begin van de trailer bestaat uit een vette en actievolle scene, dan ben ik al verkocht. Dit gaat een heerlijk spectaculaire actie film met een lekkere dik Ritchie sausje worden. Waar het over gaat? Over Koning Arthur, maar dan een tikkeltje vreemder dan je zou verwachten.

Fantastic Beasts and Where to Find Them

Huil je jezelf af en toe nog steeds in slaap omdat je de Harry Potter films mist? Dan mag je eerst een afspraak boeken met een psychiater, maar daarna mag je heel blij worden want in hetzelfde universum als dat van meneer Potter speelt Fantastic Beasts and Where to Find Them zich af.

Snowden

Zin in een film waar je paranoia van wordt en waarna je jouw mobiel frituurt in de magnetron? Dan is Snowden voor jou. Oh, en vergeet dat plakkertje over de webcam op je laptop niet.

Blair Witch

Nope, deze zag ik ook niet aankomen, maar het schijnt dat dit dan wel een waardig vervolg op de cult klassieker The Blair Witch Project mag worden. De trailer ziet er in ieder geval veelbelovend en heel creepy uit.

Suicide Squad

Hier ga ik niks meer over zeggen. Deze film lijkt beter en beter te worden met elke trailer en zo ook met deze. Volgende maand draait hij in de bios. Ga maar gewoon heen.

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *