Dunkirk belooft nu al een epische tweede wereldoorlog film te gaan worden

exc-57a47d558419c2874b8614b5

Scroll this

Zojuist zijn de eerste beelden van Christopher Nolan’s nieuwe film Dunkirk uitgebracht. De regisseur van de idioot populaire Dark Knight trilogie waagt zich nu aan een film die zich afspeelt in de Tweede Wereldoorlog en als je de teaser mag geloven gaat dat heel erg goed worden.

Tussen 26 mei en 4 juni 1940 vond de slag om Duinkerke, of anders gezegd, de evacuatie van Duinkerke plaats. Hierbij moest Duinkerke koste wat het kost behouden worden om de nodige Engelse troepen te kunnen evacueren. Door een vreemde move van Hitler (het wonder van Duinkerke) kon dit ook gebeuren.

In de teaser van Dunkirk wordt je getracteerd op enkele prachtige shots van de omgeving, maar ook op een ijzersterke en extreem spannende slotscene waarin je een boot vol soldaten verwonderd ziet kijken naar iets in de lucht. Wanneer ze erachter komen dat het hier gaat om een vijandelijk vliegtuig, duiken de heren vol angst in elkaar. Na die scene weet je zeker dat je de rest van deze film ook wilt zien. Al moet je daar nog een jaar op wachten…

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *