De Leatherman Tread is een armband met 29 functies

exc-587521b1cd0f682f2681e91e

Scroll this

Een armband heeft normaal gesproken maar een enkele functie: mooi zijn. De Leatherman Tread heeft er 29, en daarvan is geen enkele mooi zijn, want dat is hij dan weer net niet. Maar dat maken die andere functies weer goed.

De Tread is eigenlijk een multi-tool die je om je arm kunt dragen. Hij was al eerder verkrijgbaar in de Verenigde Staten, maar daar werken ze met andere maten dan wij hier doen. De Tread Metric is prima bruikbaar in Europa. Hij is gemaakt van roestvrijstaal bestaat uit tien verschillende schakels. Deze zijn allemaal los te halen en te wisselen. Later dit jaar zul je de schakels ook los kunnen kopen en komt er zelfs een Zwitsers uurwerk voor op de markt. 

De Leatherman Tread bevat onder andere een plat- en kruiskop schroevendraaier, inbussleutels, ringsleutels en zelfs een snijhaak, simcardpin en flessenopener. Kortom, een klein klusje kan ten alle tijden opgelost worden en daarna kan er een biertje gedronken worden om dit te vieren.

De tread is verkrijgbaar in twee verschillende types en beide zijn niet heel goedkoop. Er is een Stainless Steel versie welke €199,- moet opbrengen en de Black DLC (Diamond-Like-Coating) welke €299,- moet opbrengen.

Tags: / Category: Stuff

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *