Land Rover Defender D90 “Retro Vibes” door Cool & Vintage

exc-595aa4a74f14bcb374cd2884

Scroll naar beneden

Ben jij eigenlijk altijd op het strand te vinden, maar loopt je VW polo telkens vast in het mulle zand? Zie dan hier jouw nieuwe auto: de Land Rover Defender D90 “Retro Vibes” door Cool & Vintage uit Lissabon. Een gerestaureerde en licht gepimpte versie van het standaard model uit 1996.

Eigenlijk valt er bar weinig te zeggen over dit project want de heren liepen deze auto vrijwel zo tegen het lijf. De wagen was in nagenoeg perfecte staat toen men hem kocht. Hierdoor werd al snel besloten om er niet heel veel aan te doen. Er werd een soft top van gemaakt en het geheel werd voorzien van een retro jaren 80 verflaag. dat was het wel zo’n beetje. En om eerlijk te zijn is dat ook precies genoeg. Het eindresultaat laat weinig te wensen over, toch?

Op dit moment is de Defender niet te koop omdat de Portugese eigenaren besloten hebben hem te gebruiken als shopwagen. Pech voor jou, maar je kunt natuurlijk ook gewoon zelf op Marktplaats kijken voor een 90. En kijk dan gelijk voor een benzineversie, want degene die je hieronder ziet is een diesel, dat is natuurlijk onnodig duur voor Nederland.