Koop een 1971 Alfa Romeo Giulia Sprint GTV voor een prikkie

Scroll naar beneden

Een Alfa Romeo Giulia Sprint GTV uit 1971 bezitten voor een fractie van de normale prijs? Het kan, maar dan zit er wel een addertje onder het gras. Maar of die slang giftig is…

Alfa Romeo Giulia Sprint GTV

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen: wat is dan dat prikkie? Tussen de €15.000 en de €30.000. Klinkt nog steeds duur voor een auto uit 1971, maar als je bedenkt dat een exemplaar van een Giulia Sprint GTV ook voor €50.000+ verkocht kan worden, dan valt het ineens mee. En het wordt nog beter, want je kunt deze klassieker zonder problemen als dagelijkse kar gebruiken!

En dat is een beetje vreemd voor een wagen die de Alfa Romeo-badge draagt. Die wagens staan sowieso niet te boek als betrouwbaar, laat staan de oudere varianten. En daar zit het hem ook in. Deze Alfa Romeo Giulia Sprint GTV is namelijk een replica die gebaseerd is op een originele standaard Giulia uit 1971. De eigenaar heeft het origineel ook in zijn garage staan, maar vond het zonde om daarmee te racen. Daarom liet hij deze replica bouwen. Slim!

Alfa Romeo Giulia Sprint GTV interieur

De auto werd in Berlijn aangeboden op een veiling van Auctionata. Als je het geld hebt en het kan je niet veel boeien dat het een replica is (geef toe, mensen zien dat toch niet als je voorbij komt denderen) dan is dit prachtige vehikel echt een must buy!

Submit a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.