Grijpen die kans! Koop een prachtige 1971 Alfa Romeo Giulia Sprint GTV voor een prikkie

exc-58418255d1758e312c62d2a9

Scroll naar beneden

En wat is dan een prikkie? Tussen de €15.000 en de €30.000. Klinkt nog steeds duur voor een auto uit 1971, maar als je bedenkt dat een exemplaar als deze ook voor €50.000+ verkocht kunnen worden, dan valt het ineens mee. En het wordt nog beter, want je kunt deze klassieker zonder problemen als dagelijkse kar gebruiken!

En dat is een beetje vreemd voor een wagen die de Alfa Romeo badge draagt. Die wagens staan sowieso niet te boek als betrouwbaar, laat staan de oudere wagens. En daar zit het hem ook in. Dit is namelijk een replica die gebaseerd is op een originele standaard Giulia uit 1971. De eigenaar heeft namelijk het origineel ook in zijn garage staan, maar vond het zonde om met die te racen. Daarom liet hij deze replica bouwen. Slim!

De auto wordt nu in Berlijn aangeboden op een veiling van Auctionata. Als je het geld hebt en het kan je niet veel boeien dat het een replica is (geef toe, mensen zien dat toch niet als je voorbij komt denderen) dan is dit prachtige vehikel echt een must buy!

Submit a comment