Zie hoe belachelijke vette LEGO Star Wars art gemaakt wordt

exc-58e63ca01b10e3fbac0cf333

Scroll naar beneden

Mensen die mij kennen weten dat ik geen ruk met Star Wars heb, maar dat ik wel altijd een zwak voor LEGO heb gehad. Ik ben met het speelgoed opgegroeid en heb nu zelfs nog wat sets in mijn huis rondslingeren. En als ik dan zie dat mensen dit soort toffe shit maken met de LEGO van tegenwoordig, dan moet ik dat even met jou delen.

De gasten van ARTtitude hebben in het verleden meegewerkt aan een tentoonstelling voor een LEGO Star Wars game. Daarvoor maakten ze verschillende kunstwerken (want het is meer dan alleen een fotootje) waarin de beroemde LEGO figuurtjes de hoofdrollen speelden. Nu mag je meekijken hoe dat tot stand kwam.

Als je werken ziet, dan is het eerste wat je denkt: dit is met Photoshop gemaakt. Maar niets blijkt minder waar. Natuurlijk zal de afwerking gedaan zijn met een bewerkingsprogramma, maar over het algemeen is hetgeen je ziet ook echt opgebouwd. Dat maakt het alleen maar meer awesome!