De Aston Martin Vantage S Red Bull Edition met handtekening van Max Verstappen

exc-58ad9b5ba5790afd02ec0f80

Scroll naar beneden

De samenwerking tussen Aston Martin en het F1 team van Red Bull Racing was toe aan wat nieuw leven. Daarom komt Aston Martin met twee nieuwe Red Bull versies van de Vantage S. En precies op tijd want het nieuwe Formule 1 seizoen staat op het punt om te starten.

De twee nieuwe wagens komen bij de speciale Q by Aston Martin afdeling vandaan. Deze tak van het bedrijf is verantwoordelijk voor de meest exclusieve Aston’s die er bestaan. En hoewel dat een goed voorteken is voor de Red Bull Edition’s zullen deze motorisch geen enkele upgrade ontvangen. Maar ik heb nog nooit iemand horen klagen over de V8 en V12 die door AMG gemaakt worden. 

De auto’s zullen dus alleen visuele upgrades ontvangen. Denk hierbij aan de speciale kleuren Tungsten Silver en zijdeglans Mariana Blue. Ook krijgen ze verschillende nieuwe carbon fiber aerodynamische onderdelen en zijn de remmen in een mooi kleurtje afgewerkt. Maar wat het echt afmaakt is de dat de auto’s voorzien zijn van de een mooie plaque waarop de handtekening van Max Verstappen (of Daniel Ricciardo) staat. 

De prijzen van deze speciale edities zijn nog niet bekend gemaakt. En of Max er eentje krijgt?